Fullmåne juni 2021

Fullmåne juni 2021 blir som fullast kl. 20:40 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 962 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2021 i större städer världen över följer här nedan.

24 juni, 11:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 juni, 12:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 juni, 13:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 juni, 14:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 juni, 15:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 juni, 19:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 juni, 20:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 juni, 21:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 juni, 00:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 juni, 02:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 juni, 03:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 juni, 04:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar