Fullmåne augusti 2026

Fullmåne augusti 2026 blir som fullast kl. 06:20 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 535 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2026 i större städer världen över följer här nedan.

27 augusti, 21:20 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 augusti, 22:20 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 augusti, 23:20 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 augusti, 00:20 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 augusti, 01:20 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 augusti, 05:20 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 augusti, 06:20 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 augusti, 07:20 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 augusti, 09:50 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 augusti, 12:20 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 augusti, 13:20 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 augusti, 14:20 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar