Fullmåne juli 2026

Fullmåne juli 2026 blir som fullast kl. 16:37 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 113 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2026 i större städer världen över följer här nedan.

29 juli, 07:37 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 juli, 08:37 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 juli, 09:37 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 juli, 10:37 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 juli, 11:37 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 juli, 15:37 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 juli, 16:37 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 juli, 17:37 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 juli, 20:07 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 juli, 22:37 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 juli, 23:37 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 juli, 00:37 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar