Fullmåne juni 2026

Fullmåne juni 2026 blir som fullast kl. 01:58 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 020 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2026 i större städer världen över följer här nedan.

29 juni, 16:58 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 juni, 17:58 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 juni, 18:58 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 juni, 19:58 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 juni, 20:58 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 juni, 00:58 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 juni, 01:58 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 juni, 02:58 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 juni, 05:28 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 juni, 07:58 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 juni, 08:58 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 juni, 09:58 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar