Fullmåne maj 2026

Klockslag för fullmåne maj 2026 i större städer världen över följer här nedan.

1 maj, 10:25 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 maj, 11:25 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 maj, 12:25 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 maj, 13:25 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 maj, 14:25 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 maj, 18:25 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 maj, 19:25 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 maj, 20:25 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 maj, 22:55 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 maj, 01:25 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 maj, 02:25 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 maj, 03:25 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

31 maj, 01:47 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 maj, 02:47 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 maj, 03:47 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 maj, 04:47 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 maj, 05:47 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

31 maj, 09:47 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

31 maj, 10:47 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

31 maj, 11:47 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 maj, 14:17 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 maj, 16:47 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 maj, 17:47 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

31 maj, 18:47 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar