Fullmåne mars 2026

Fullmåne mars 2026 blir som fullast kl. 12:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 375 920 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2026 i större städer världen över följer här nedan.

3 mars, 03:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 mars, 04:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 mars, 05:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 mars, 06:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 mars, 08:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 mars, 11:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 mars, 12:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 mars, 13:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 mars, 17:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 mars, 19:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 mars, 20:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 mars, 22:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar