Fullmåne oktober 2026

Fullmåne oktober 2026 blir som fullast kl. 05:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 381 346 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne oktober 2026 i större städer världen över följer här nedan.

25 oktober, 21:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 oktober, 22:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 oktober, 23:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 oktober, 00:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 oktober, 01:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 oktober, 04:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 oktober, 05:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 oktober, 06:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 oktober, 09:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 oktober, 12:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 oktober, 13:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 oktober, 15:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar