Fullmåne april 2027

Fullmåne april 2027 blir som fullast kl. 00:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 375 417 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2027 i större städer världen över följer här nedan.

20 april, 15:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 april, 16:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 april, 17:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 april, 18:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 april, 19:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 april, 23:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 april, 00:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 april, 01:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 april, 03:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 april, 06:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 april, 07:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 april, 08:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar