Fullmåne augusti 2027

Fullmåne augusti 2027 blir som fullast kl. 09:30 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 625 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2027 i större städer världen över följer här nedan.

17 augusti, 00:30 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 augusti, 01:30 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 augusti, 02:30 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 augusti, 03:30 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 augusti, 04:30 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 augusti, 08:30 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 augusti, 09:30 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 augusti, 10:30 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 augusti, 13:00 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 augusti, 15:30 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 augusti, 16:30 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 augusti, 17:30 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar