Fullmåne juli 2027

Fullmåne juli 2027 blir som fullast kl. 17:46 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 894 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2027 i större städer världen över följer här nedan.

18 juli, 08:46 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 juli, 09:46 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 juli, 10:46 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 juli, 11:46 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 juli, 12:46 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 juli, 16:46 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 juli, 17:46 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 juli, 18:46 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 juli, 21:16 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 juli, 23:46 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 juli, 00:46 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 juli, 01:46 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar