Fullmåne augusti 2028

Fullmåne augusti 2028 blir som fullast kl. 10:12 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 397 279 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2028 i större städer världen över följer här nedan.

5 augusti, 01:12 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 augusti, 02:12 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 augusti, 03:12 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 augusti, 04:12 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 augusti, 05:12 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 augusti, 09:12 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 augusti, 10:12 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 augusti, 11:12 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 augusti, 13:42 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 augusti, 16:12 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 augusti, 17:12 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 augusti, 18:12 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar