Fullmåne december 2028

Klockslag för fullmåne december 2028 i större städer världen över följer här nedan.

1 december, 17:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 december, 18:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 december, 19:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 december, 20:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 december, 22:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 december, 01:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 december, 02:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 december, 03:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 december, 07:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 december, 09:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 december, 10:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 december, 12:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

31 december, 08:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 december, 09:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 december, 10:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 december, 11:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 december, 13:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

31 december, 16:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

31 december, 17:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

31 december, 18:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 december, 22:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 januari, 00:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 januari, 01:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 januari, 03:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar