Fullmåne juli 2028

Fullmåne juli 2028 blir som fullast kl. 20:12 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 386 192 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2028 i större städer världen över följer här nedan.

6 juli, 11:12 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 juli, 12:12 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 juli, 13:12 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 juli, 14:12 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 juli, 15:12 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 juli, 19:12 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 juli, 20:12 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 juli, 21:12 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 juli, 23:42 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 juli, 02:12 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 juli, 03:12 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 juli, 04:12 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar