Fullmåne juni 2028

Fullmåne juni 2028 blir som fullast kl. 08:10 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 377 391 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2028 i större städer världen över följer här nedan.

6 juni, 23:10 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 juni, 00:10 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 juni, 01:10 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 juni, 02:10 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 juni, 03:10 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 juni, 07:10 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 juni, 08:10 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 juni, 09:10 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 juni, 11:40 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 juni, 14:10 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 juni, 15:10 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 juni, 16:10 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar