Fullmåne maj 2028

Fullmåne maj 2028 blir som fullast kl. 21:49 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 368 879 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2028 i större städer världen över följer här nedan.

8 maj, 12:49 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 maj, 13:49 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 maj, 14:49 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 maj, 15:49 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 maj, 16:49 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 maj, 20:49 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 maj, 21:49 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 maj, 22:49 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 maj, 01:19 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 maj, 03:49 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 maj, 04:49 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 maj, 05:49 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar