Fullmåne mars 2028

Fullmåne mars 2028 blir som fullast kl. 02:07 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 754 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2028 i större städer världen över följer här nedan.

10 mars, 17:07 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 mars, 18:07 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 mars, 19:07 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 mars, 20:07 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 mars, 22:07 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 mars, 01:07 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 mars, 02:07 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 mars, 03:07 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 mars, 06:37 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 mars, 09:07 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 mars, 10:07 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 mars, 12:07 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar