Fullmåne november 2028

Fullmåne november 2028 blir som fullast kl. 10:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 403 412 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2028 i större städer världen över följer här nedan.

2 november, 02:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 november, 03:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 november, 04:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 november, 05:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 november, 06:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 november, 09:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 november, 10:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 november, 11:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 november, 14:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 november, 17:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 november, 18:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 november, 20:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar