Fullmåne april 2029

Fullmåne april 2029 blir som fullast kl. 12:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 131 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2029 i större städer världen över följer här nedan.

28 april, 03:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 april, 04:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 april, 05:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 april, 06:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 april, 07:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 april, 11:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 april, 12:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 april, 13:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 april, 16:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 april, 18:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 april, 19:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 april, 20:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar