Fullmåne februari 2029

Fullmåne februari 2029 blir som fullast kl. 18:11 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 367 968 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2029 i större städer världen över följer här nedan.

28 februari, 09:11 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 februari, 10:11 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 februari, 11:11 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 februari, 12:11 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 februari, 14:11 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 februari, 17:11 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 februari, 18:11 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 februari, 19:11 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 februari, 22:41 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 mars, 01:11 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 mars, 02:11 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 mars, 04:11 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar