Fullmåne juni 2029

Fullmåne juni 2029 blir som fullast kl. 05:23 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 366 976 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2029 i större städer världen över följer här nedan.

25 juni, 20:23 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 juni, 21:23 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 juni, 22:23 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 juni, 23:23 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 juni, 00:23 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 juni, 04:23 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 juni, 05:23 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 juni, 06:23 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 juni, 08:53 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 juni, 11:23 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 juni, 12:23 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 juni, 13:23 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar