Fullmåne maj 2029

Fullmåne maj 2029 blir som fullast kl. 20:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 733 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2029 i större städer världen över följer här nedan.

27 maj, 11:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 maj, 12:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 maj, 13:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 maj, 14:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 maj, 15:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 maj, 19:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 maj, 20:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 maj, 21:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 maj, 00:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 maj, 02:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 maj, 03:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 maj, 04:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar