Fullmåne september 2029

Fullmåne september 2029 blir som fullast kl. 18:30 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 513 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2029 i större städer världen över följer här nedan.

22 september, 09:30 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 september, 10:30 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 september, 11:30 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 september, 12:30 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 september, 13:30 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 september, 17:30 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 september, 18:30 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 september, 19:30 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 september, 22:00 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 september, 00:30 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 september, 01:30 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 september, 02:30 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar