Fullmåne april 2030

Fullmåne april 2030 blir som fullast kl. 05:22 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 370 030 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2030 i större städer världen över följer här nedan.

17 april, 20:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 april, 21:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 april, 22:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 april, 23:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 april, 00:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 april, 04:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 april, 05:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 april, 06:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 april, 08:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 april, 11:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

18 april, 12:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 april, 13:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar