Fullmåne augusti 2030

Fullmåne augusti 2030 blir som fullast kl. 12:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 368 023 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2030 i större städer världen över följer här nedan.

13 augusti, 03:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 augusti, 04:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 augusti, 05:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 augusti, 06:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

13 augusti, 07:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 augusti, 11:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 augusti, 12:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 augusti, 13:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 augusti, 16:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 augusti, 18:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 augusti, 19:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 augusti, 20:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar