Fullmåne februari 2030

Fullmåne februari 2030 blir som fullast kl. 07:22 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 143 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2030 i större städer världen över följer här nedan.

17 februari, 22:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 februari, 23:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 februari, 00:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 februari, 01:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 februari, 03:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 februari, 06:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 februari, 07:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 februari, 08:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 februari, 11:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 februari, 14:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

18 februari, 15:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 februari, 17:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar