Fullmåne januari 2030

Fullmåne januari 2030 blir som fullast kl. 16:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 922 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för fullmåne januari 2030 i större städer världen över följer här nedan.

19 januari, 07:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 januari, 08:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 januari, 09:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 januari, 10:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 januari, 12:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 januari, 15:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 januari, 16:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 januari, 17:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 januari, 21:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 januari, 23:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 januari, 00:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 januari, 02:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar