Fullmåne juni 2030

Fullmåne juni 2030 blir som fullast kl. 20:41 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 169 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2030 i större städer världen över följer här nedan.

15 juni, 11:41 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 juni, 12:41 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 juni, 13:41 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 juni, 14:41 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 juni, 15:41 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 juni, 19:41 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 juni, 20:41 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 juni, 21:41 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 juni, 00:11 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 juni, 02:41 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 juni, 03:41 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 juni, 04:41 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar