Fullmåne maj 2030

Fullmåne maj 2030 blir som fullast kl. 13:20 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 153 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2030 i större städer världen över följer här nedan.

17 maj, 04:20 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 maj, 05:20 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 maj, 06:20 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 maj, 07:20 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 maj, 08:20 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 maj, 12:20 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 maj, 13:20 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 maj, 14:20 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 maj, 16:50 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 maj, 19:20 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 maj, 20:20 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 maj, 21:20 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar