Fullmåne mars 2030

Fullmåne mars 2030 blir som fullast kl. 18:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 376 419 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2030 i större städer världen över följer här nedan.

19 mars, 10:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 mars, 11:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 mars, 12:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 mars, 13:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 mars, 14:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 mars, 17:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 mars, 18:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 mars, 19:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 mars, 23:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 mars, 01:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 mars, 02:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 mars, 04:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar