Fullmåne november 2030

Fullmåne november 2030 blir som fullast kl. 04:32 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 757 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2030 i större städer världen över följer här nedan.

9 november, 19:32 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 november, 20:32 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 november, 21:32 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 november, 22:32 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 november, 00:32 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 november, 03:32 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 november, 04:32 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 november, 05:32 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 november, 09:02 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 november, 11:32 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 november, 12:32 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 november, 14:32 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar