Fullmåne september 2030

Fullmåne september 2030 blir som fullast kl. 23:18 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 376 004 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2030 i större städer världen över följer här nedan.

11 september, 14:18 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 september, 15:18 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 september, 16:18 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 september, 17:18 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 september, 18:18 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 september, 22:18 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 september, 23:18 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 september, 00:18 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 september, 02:48 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 september, 05:18 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 september, 06:18 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 september, 07:18 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar