Fullmåne april 2031

Fullmåne april 2031 blir som fullast kl. 19:24 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 385 931 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2031 i större städer världen över följer här nedan.

7 april, 10:24 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 april, 11:24 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 april, 12:24 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 april, 13:24 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 april, 14:24 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 april, 18:24 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 april, 19:24 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 april, 20:24 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 april, 22:54 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 april, 01:24 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 april, 02:24 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 april, 03:24 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar