Fullmåne augusti 2031

Fullmåne augusti 2031 blir som fullast kl. 03:47 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 625 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2031 i större städer världen över följer här nedan.

2 augusti, 18:47 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 augusti, 19:47 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 augusti, 20:47 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 augusti, 21:47 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 augusti, 22:47 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 augusti, 02:47 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 augusti, 03:47 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 augusti, 04:47 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 augusti, 07:17 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 augusti, 09:47 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 augusti, 10:47 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 augusti, 11:47 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar