Fullmåne december 2031

Fullmåne december 2031 blir som fullast kl. 18:34 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 719 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2031 i större städer världen över följer här nedan.

28 december, 09:34 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 december, 10:34 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 december, 11:34 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 december, 12:34 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 december, 14:34 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 december, 17:34 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 december, 18:34 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 december, 19:34 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 december, 23:04 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 december, 01:34 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 december, 02:34 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 december, 04:34 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar