Fullmåne januari 2031

Fullmåne januari 2031 blir som fullast kl. 19:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 775 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne januari 2031 i större städer världen över följer här nedan.

8 januari, 10:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 januari, 11:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 januari, 12:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 januari, 13:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 januari, 15:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 januari, 18:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 januari, 19:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 januari, 20:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 januari, 23:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 januari, 02:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 januari, 03:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 januari, 05:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar