Fullmåne juli 2031

Fullmåne juli 2031 blir som fullast kl. 21:02 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 350 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2031 i större städer världen över följer här nedan.

4 juli, 12:02 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 juli, 13:02 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 juli, 14:02 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 juli, 15:02 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 juli, 16:02 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 juli, 20:02 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 juli, 21:02 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 juli, 22:02 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 juli, 00:32 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 juli, 03:02 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 juli, 04:02 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 juli, 05:02 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar