Fullmåne mars 2031

Fullmåne mars 2031 blir som fullast kl. 05:32 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 397 195 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2031 i större städer världen över följer här nedan.

8 mars, 20:32 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 mars, 21:32 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 mars, 22:32 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 mars, 23:32 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 mars, 01:32 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 mars, 04:32 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 mars, 05:32 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 mars, 06:32 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 mars, 10:02 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 mars, 12:32 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 mars, 13:32 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 mars, 15:32 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar