Fullmåne oktober 2031

Fullmåne oktober 2031 blir som fullast kl. 08:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 378 161 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne oktober 2031 i större städer världen över följer här nedan.

30 oktober, 00:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 oktober, 01:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 oktober, 02:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 oktober, 03:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 oktober, 04:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 oktober, 07:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 oktober, 08:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 oktober, 09:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 oktober, 13:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 oktober, 15:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 oktober, 16:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 oktober, 18:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar