Fullmåne september 2031

Klockslag för fullmåne september 2031 i större städer världen över följer här nedan.

1 september, 02:21 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 september, 03:21 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 september, 04:21 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 september, 05:21 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 september, 06:21 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 september, 10:21 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 september, 11:21 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 september, 12:21 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 september, 14:51 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 september, 17:21 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 september, 18:21 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 september, 19:21 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 september, 11:58 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 september, 12:58 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 september, 13:58 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 september, 14:58 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 september, 15:58 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 september, 19:58 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 september, 20:58 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 september, 21:58 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 oktober, 00:28 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 oktober, 02:58 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 oktober, 03:58 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 oktober, 04:58 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar