Fullmåne december 2032

Fullmåne december 2032 blir som fullast kl. 21:50 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 377 715 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2032 i större städer världen över följer här nedan.

16 december, 12:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 december, 13:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 december, 14:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 december, 15:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 december, 17:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 december, 20:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 december, 21:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 december, 22:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 december, 02:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 december, 04:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 december, 05:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 december, 07:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar