Fullmåne januari 2032

Fullmåne januari 2032 blir som fullast kl. 13:53 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 999 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne januari 2032 i större städer världen över följer här nedan.

27 januari, 04:53 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 januari, 05:53 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 januari, 06:53 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 januari, 07:53 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 januari, 09:53 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 januari, 12:53 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 januari, 13:53 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 januari, 14:53 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 januari, 18:23 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 januari, 20:53 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 januari, 21:53 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 januari, 23:53 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar