Fullmåne juli 2032

Fullmåne juli 2032 blir som fullast kl. 20:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 367 870 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2032 i större städer världen över följer här nedan.

22 juli, 11:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 juli, 12:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 juli, 13:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 juli, 14:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 juli, 15:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 juli, 19:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 juli, 20:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 juli, 21:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 juli, 00:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 juli, 02:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 juli, 03:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 juli, 04:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar