Fullmåne maj 2032

Fullmåne maj 2032 blir som fullast kl. 04:40 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 387 374 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2032 i större städer världen över följer här nedan.

24 maj, 19:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 maj, 20:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 maj, 21:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 maj, 22:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 maj, 23:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 maj, 03:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 maj, 04:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 maj, 05:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 maj, 08:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 maj, 10:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 maj, 11:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 maj, 12:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar