Fullmåne mars 2032

Fullmåne mars 2032 blir som fullast kl. 01:48 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 991 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2032 i större städer världen över följer här nedan.

26 mars, 17:48 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 mars, 18:48 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 mars, 19:48 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 mars, 20:48 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 mars, 21:48 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 mars, 00:48 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 mars, 01:48 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 mars, 02:48 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 mars, 06:18 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 mars, 08:48 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 mars, 09:48 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 mars, 11:48 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar