Fullmåne november 2032

Fullmåne november 2032 blir som fullast kl. 07:43 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 367 739 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2032 i större städer världen över följer här nedan.

16 november, 22:43 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 november, 23:43 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 november, 00:43 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 november, 01:43 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 november, 03:43 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 november, 06:43 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 november, 07:43 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 november, 08:43 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 november, 12:13 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 november, 14:43 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 november, 15:43 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 november, 17:43 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar