Fullmåne december 2033

Fullmåne december 2033 blir som fullast kl. 08:23 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 292 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2033 i större städer världen över följer här nedan.

5 december, 23:23 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 december, 00:23 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 december, 01:23 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 december, 02:23 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 december, 04:23 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 december, 07:23 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 december, 08:23 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 december, 09:23 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 december, 12:53 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 december, 15:23 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 december, 16:23 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 december, 18:23 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar