Fullmåne februari 2033

Fullmåne februari 2033 blir som fullast kl. 08:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 397 282 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2033 i större städer världen över följer här nedan.

13 februari, 23:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 februari, 00:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 februari, 01:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 februari, 02:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 februari, 04:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 februari, 07:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 februari, 08:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 februari, 09:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 februari, 12:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 februari, 15:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 februari, 16:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 februari, 18:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar