Fullmåne januari 2033

Fullmåne januari 2033 blir som fullast kl. 14:08 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 769 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne januari 2033 i större städer världen över följer här nedan.

15 januari, 05:08 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 januari, 06:08 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 januari, 07:08 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 januari, 08:08 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 januari, 10:08 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 januari, 13:08 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 januari, 14:08 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 januari, 15:08 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 januari, 18:38 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 januari, 21:08 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 januari, 22:08 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 januari, 00:08 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar