Fullmåne juli 2033

Fullmåne juli 2033 blir som fullast kl. 11:31 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 388 662 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne juli 2033 i större städer världen över följer här nedan.

12 juli, 02:31 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 juli, 03:31 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 juli, 04:31 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 juli, 05:31 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 juli, 06:31 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

12 juli, 10:31 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

12 juli, 11:31 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 juli, 12:31 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 juli, 15:01 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 juli, 17:31 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 juli, 18:31 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 juli, 19:31 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar