Fullmåne juni 2033

Fullmåne juni 2033 blir som fullast kl. 01:22 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 651 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2033 i större städer världen över följer här nedan.

12 juni, 16:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 juni, 17:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 juni, 18:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 juni, 19:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 juni, 20:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 juni, 00:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 juni, 01:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 juni, 02:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 juni, 04:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 juni, 07:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 juni, 08:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 juni, 09:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar